Stiri

Wine and Classics by ZASS II

  2022-07-01 (articol)  
Am început înscrierile la Wine and Classics by ZASS ediția II. În perioada 6-7 august 2022 iarăși scoatem din garaje mașinile de epocă.

Wine and Classics by ZASS este etapa a IV-a din Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice organizat de Retromobil Club Romania.

De data asta traseul cursei amicale va fi unul necunoscut pentru comorile noastre. Ne mutăm de pe drumurile din Ardeal pe drumurile vinului. Traseul cursei va avea cca 380km pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Urlati - Mizil - Buzau.

Wine and Classics by ZASS este la ediția a doua. La eveniment vor participa 35 de mașini. Înscrierile pentru raliu se pot face în mai multe categorii, regulamentul concursului detailează categoriile și clasele vehiculelor eligibile.

Evenimentul începe la Bucuresti în data de 6 august la ora 7:30 cu inscrieri si verificari tehnice și cursa va începe la ora 10. Vom parcurge traseul cursei de cca 380km în șase etape. În prima zi vom avea cca 240km pe traseul, În a doua zi traseul pornește de la Buzau către Urlati. Pe parcurs vom vizita crame de vin și nu ne lăsăm nici de cultură: vom vizita și Tabăra de sculptură de la Măgura. Finish-ul va fi în Buzau, unde va avea loc și premierea concurenților.

Pentru mai multe informații accesați siteul destinat evenimentului: http://www.wineandclassics.ro/

Acest eveniment este organizat de Classic Car Club Mureș împreună cu Retromobil Club România și ZASS România. Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri pentru sprijin și implicare!

Sponsori principali: Zsofia srl, Selgros cash and carry.
Sponsori: Boutique Hotel Le Baron, Rombat, Lecom, Ecomotive, ChronoFun, IDsystem, Zooku.

Informații generale despre noi: Classic Car Club este un club fondat în 2010 în Târgu Mureș. Organizăm anual mai multe raliuri de regularitate, și evenimente destinate mașinilor și pasionaților de mașini de epocă. Amintim doar cele mai importante evenimente de acest gen: Castel Rally by EHRLE, Wine and Classics by ZASS, rally60 - youngtimer rally. detalii< < < Stiri